Voetbal 1ste nationale Hoogstraten VV - FC Knokke 3-3

Knokke geeft in blessuretijd zege nog weg bij rode lantaarn Hoogstraten: “Dit is heel zuur”

Emile Samyn scoorde maar had liever gewonnen. © VDB

Knokke-Heist -

FC Knokke had het zondagmiddag op bezoek bij rode lantaarn Hoogstraten niet onder de markt. De kustploeg kwam tweemaal op achterstand, boog die om tot een 2-3-voorsprong maar slikte in de toegevoegde tijd toch nog de gelijkmaker.

Knokke begon niet goed aan de match en kwam op het halfuur 1-0 achter, nadat het eerder al werd gewaarschuwd na een schot op de paal. Na de pauze maakte Knokke snel gelijk via Sula, maar even later stond de 2-1 al op het bord. Knokke kwam helemaal onder stoom en boog de achterstand om naar een voorsprong via een fantastische kopbal van Samyn en een doelpunt van Mfumu. In de slotfase maakte Hoogstraten nog gelijk. De ontgoocheling was dan ook bijzonder groot bij de Knokse spelers, al kon coach Yves Van Borm het gelijkspel wel plaatsen. “De manier waarop is zuur, maar over negentig minuten is het een terechte uitslag.”

Emile Samyn had liever niet gescoord maar wel de drie punten mee naar de kust genomen. “Dit is enorm jammer. Je weet dat het een moeilijke middag wordt als je hier op achterstand komt. Als je dan de hele match moet achtervolgen en toch nog op voorsprong komt, is het heel zuur om nog puntenverlies te lijden. Het is nooit gemakkelijk om tegen ploegen onderin te spelen, want je weet dat ze zich terugtrekken. Toch hadden we de match rustig en volwassen moeten uitspelen en dat hebben we niet gedaan.” (av)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus