Volkskunstgroep De Moeffeleer viert half eeuwfeest met twee voorstellingen

De leden van de jarige Volkskunstgroep De Moeffeleer. © RR

Duffel -

Volkskunstgroep De Moeffeleer uit Duffel viert op 19 en 20 november haar vijftigste verjaardag.

Chris Van Rompaey

“Door de jaren heen veranderde onze vereniging van een volksdansgroep tot een ware volkskunstgroep. Volkskunstgroep De Moeffeleer bestaat nu uit niet minder dan zes geledingen: kinder- en jongerengroep Kinnebaba, volksdansgroepen De Moeffeleer en De Baent, een volksorkest, vendeliers en kantwerksters”, zegt Koen Frederickx.

“Het jaar 2022 was voor ons een uitzonderlijk druk jaar. Onze jaarlijkse activiteiten zoals het volksdansfeest, de meiboomplanting en ‘Dansen in het park’ vonden zoals steeds plaats. Maar een aantal extra activiteiten maakte het feestjaar echt compleet. Zo was er een ontbijt, een openluchtbal en onze kletskoek waar leden en oud-leden elkaar konden ontmoeten en samen verhalen uitwisselden.”

“Na een heel jaar bomvol feestelijke activiteiten sluiten we ons feestjaar af met een slotvoorstelling, waar alle afdelingen het beste van zichzelf laten zien. Wees erbij en geniet van een verhalend programma met dans, muziek, vendelspel en kantwerk in het adembenemend decor van Cinema Plaza in de Handelsstraat in Duffel”, besluit Koen Frederickx.

De jubileumvoorstelling vindt plaats op zaterdag 19 november om 20u en op zondag 20 november om 15u. Toegang: 10 euro. (cvr)

Tickets: www.DeMoeffeleer.be/NL/50jaar en 0468.32.56.01

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus