Wesley Hoedt niet in selectie voor wedstrijd tegen Antwerp, Anderlecht-verdediger heeft moeite met statuut als bankzitter

©  BELGA

Geen Wesley Hoedt bij Anderlecht zondag op het veld van Antwerp. De Nederlander zit niet in de wedstrijdselectie van coach Robin Veldman en trainde zelfs apart zaterdagvoormiddag.

Jürgen Geril, Jonas Withouck

Voor de bepalende wedstrijd in de Conference League tegen Silkeborg zat Hoedt op de bank. Dat was nog maar de tweede keer dit seizoen. Hij mocht wel een halfuur invallen. In de Belgische competitie stond Hoedt zelfs alle vijftien wedstrijden in de basis.

Hoedt heeft het moeilijk met zijn nieuwe rol als invaller en zo is de spanning opgelopen. De Nederlander trainde zaterdagvoormiddag zelfs apart. Hoe het nu verder gaat met de verdediger bij Anderlecht, zal nog moeten blijken.

Wie wel in de selectie zit: Adrien Trebel. De 31-jarige middenvelder keert terug nadat hij in augustus een schouderblessure opliep in de voorrondes van de Conference League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer