Opnieuw drie inbraken in Nazareth: politie start onderzoek op

© BELGA

NAZARETH -

In Nazareth werd op korte tijd in drie verschillende woningen ingebroken. Zowel in de Ommegangstraat als de Steenweg Deinze drongen onbekenden een woning langs achteren binnen. In de Veldstraat kwamen dieven een woning in via een raam aan de zijkant.

Laura Moens

Eind oktober drongen dieven een huis op de Steenweg Deinze binnen via een raam aan de achterkant van de woning. Het sporenteam kwam intussen ter plaatse en onderzoekt de zaak verder. Er is momenteel enkel sprake van braakschade en nog geen zicht op wat er eventueel werd meegenomen.

Ook op 31 oktober sloegen onbekenden toe in een huis in de Ommegangstraat en de Veldstraat. Rond 19 uur werd een raam aan de achterzijde van een woning in de Ommegangstraat geforceerd. Dieven konden zo in het huis komen en gingen aan de haal met juwelen. De politie onderzoekt de zaak verder.

In de Veldstraat kozen onbekenden voor een raam aan de zijkant van de woning. Rond 19.30 uur drongen ze binnen en doorzochten ze het volledige huis, maar ook hier is nog niet duidelijk wat de dieven meenamen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus