Meghan vond studeren voor Brits inburgeringsexamen moeilijk (en ook prins Harry wist niet alles)

©  AFP

Meghan vond het studeren voor het Britse inburgeringsexamen “zo moeilijk”, vertelde de Amerikaanse vrouw van prins Harry in haar podcast Archetypes. Toen Meghan vragen voorlegde aan haar man wist zelfs hij de antwoorden soms niet eens, vertelde ze.

wverBron: De Telegraaf

“Ik weet nog dat ik ervoor aan het studeren was en dacht ’o mijn God’”, vertelde Meghan. Ze wilde na haar verloving met de Britse prins een burger van Amerika én het Verenigd Koninkrijk worden, schrijft Daily Mail. Daarom moest ze de test halen. “Ik vroeg mijn man: wist je dat en wist je dit? En hij zei: ‘dat wist ik niet’.” Of ze de test uiteindelijk ook heeft gedaan, vertelde ze niet.

Actrice Pamela Adlon, die ook te gast was en een paar jaar geleden de test succesvol heeft afgelegd, grapte daarop: “Ik denk dat ze die moeilijker hebben gemaakt voor jou.”

LEES OOK. Ze pestte en vernederde personeel, zelfs als de Queen erbij stond: nieuw boek is vernietigend voor Meghan Markle (+)

Toen Meghan en Harry besloten om hun koninklijke taken neer te leggen en naar Amerika te verhuizen, besloot Meghan ook afstand te doen van haar plannen om staatsburger van het Verenigd Koninkrijk te worden. Dat schreef The Daily Telegraph vorig jaar.

©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer