AC Milan houdt succescoach Stefano Pioli langer aan boord

©  ISOPIX

AC Milan heeft het contract van coach Stefano Pioli opengebroken en verlengd tot medio 2025. Dat maakten de Rossoneri maandag bekend op hun website. Milan werd vorig seizoen onder Pioli voor het eerst in elf seizoenen kampioen.

Bron: BELGA

De succescoach beschikte over een aflopende overeenkomst in Milaan. Hij staat aan het roer van de club sinds oktober 2019. Voordien was de 57-jarige Italiaan ook hoofdcoach bij onder meer Parma, Sassuolo, Chievo, Bologna, Lazio, Inter Milaan en Fiorentina.

De club van onze landgenoten Alexis Saelemaekers, Aster Vranckx, Charles De Ketelaere en Divock Origi staat na twaalf speeldagen in het nieuwe seizoen in de Serie A derde, met 26 punten. Dat zijn er zes minder dan koploper Napoli. In de Champions League staan de Milanezen met nog een speeldag voor de boeg voorlopig tweede in groep E, met zeven punten na vijf wedstrijden. Op de laatste speeldag treffen ze woensdag concurrent Salzburg, dat derde staat met zes punten, in een rechtstreeks duel om kwalificatie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer