Wesley Hoedt reageert op kritiek met inspirerende quote: “Echte kracht ontstaat wanneer je jezelf checkt en corrigeert”

Wesley Hoedt blijft niet bij de pakken zitten. De Nederlandse verdediger van Anderlecht kreeg heel wat kritiek na zijn vermijdbare penalty-overtreding op KV Mechelen, waar hij ook aan de rust werd gewisseld. Op zijn Instagram reageerde hij met een inspirerende quote.

Jürgen Geril

De vraag is of Hoedt snel een comeback zal kunnen maken in het elftal. Of zal Felice Mazzu vasthouden aan een viermansdefensie zonder zijn centrale pion? Hoedt lijkt alvast te willen terugvechten. Soms was zijn lichaamshouding ten opzichte van zijn ploegmaats wat negatief, maar hij doet ook aan introspectie. Op zijn Instagram reageerde hij met een inspirerende quote: Real power is when you start checking & correcting yourself instead of blaming others. Take your power back by being responsible for your life.

Met andere woorden: “Echte kracht ontstaat als je eerst jezelf controleert en corrigeert in plaats van te wijzen naar anderen. Je wint aan kracht door verantwoordelijk te zijn voor je eigen leven.”

Wij gaan ervan uit dat het een zelfkritische boodschap is waarbij Hoedt zelf de rug wilt rechten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer