Stoffel Vandoorne ziet ploegmaat Nyck de Vries F1-droom waarmaken: “Geniet van dit nieuwe hoofdstuk”

 ©  ISOPIX

Nyck de Vries verlaat de Formule E voor een avontuur in de Formule 1 bij Alpha Tauri. De Vries was de voorbije jaren ploegmaat van onze landgenoot Stoffel Vandoorne. Die laatste was er dan ook als de kippen bij om De Vries te feliciteren met zijn promotie.

Jens Jacobs

Hoewel Max Verstappen vandaag de wereldtitel kan pakken, stond een andere Nederlander vanochtend in de kijker in de Formule 1. Nyck de Vries neemt het zitje van Pierre Gasly bij Alpha Tauri over en wordt zo de tweede Nederlander in de F1. Voor De Vries is het een bekroning van zijn sterke prestaties in de Formule E, waar hij naast onze landgenoot Stoffel Vandoorne schitterde in de elektrische bolide van Mercedes.

Vandoorne, die enkele jaren geleden ook zelf aan de slag was in de Formule 1, was er dan ook snel bij om zijn maatje te feliciteren met de promotie. “Gefeliciteerd amigo! Geniet van je nieuwe hoofdstuk, het was geweldig om de afgelopen 3 jaar samen in FE te delen!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer