Man zit vast in toilet op eerste werkdag: “En iedereen is al naar huis”

De Amerikaanse Jackson Ammon gaat viraal op sociale media om een wel heel opmerkelijke reden. De jongeman kwam vast te zitten op de toiletten van zijn nieuw werk. “Je had een badge of een code nodig om eruit te geraken en die had ik beide niet”, klinkt het in zijn TikTokvideo.

Het was vrijdag Jacksons eerste werkdag en die zal hij niet snel vergeten. Terwijl hij samen met zijn begeleider een project afwerkte, moest hij lang wachten op een bestand dat maar niet wilde downloaden. “Ik wilde zijn tijd niet verspillen dus zei hem alvast dat hij naar huis kon gaan. Ik wist de weg wel naar buiten”, vertelt hij. Nadat Jackson zijn laptop dan eindelijk had afgesloten, besloot hij nog een sanitaire stop te maken. Maar daar ging het mis.

“Een badge om uit de toiletten te geraken had ik niet, en de code van het klavier dat daar hing ook niet. Er was verder niemand op kantoor, want vrijdag is hier thuiswerkdag.” Uiteindelijk kreeg hij na lang wachten de code doorgestuurd van een collega waardoor hij terug naar buiten kon.

bekijk ook

“Dit is zo gênant”: Vrouw moet noodnummer bellen nadat ze vast komt te zitten in fitnesstoestel

Dief probeert te vluchten met buit, maar komt dan op klungelige manier vast te zitten

(tica)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Gezien?

Video

Keuze van de redactie