SJOTCAST SPECIAL. Sven Jaecques: “We wisten dat we shit over ons heen zouden krijgen, maar Marc Overmars bewijst nu al zijn meerwaarde”

Antwerp mag zich met een straffe 27 op 27 de fiere leider in de Jupiler Pro League noemen. Tijd dus voor een Sjotcast Special rond de Great Old. Yanko en clubwatcher Pieter-Jan Calcoen ontvangen Antwerp-CEO Sven Jaecques. Die vertelt vrank en vrij over zijn band met Luciano D’Onofrio, zijn verleden bij Cercle Brugge én de intrede van de Oranje Brigade op de Bosuil.

Yanko Beeckman

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoenen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen