Nieuwe app brengt personal trainer en ondernemer dichter bij elkaar: “Ondernemen is topsport”

Steven en Seppe De Baerdemacker van Peak.© rr 

Destelbergen -

Een nieuwe app van het Gentse Peak Coaching maakt het voor ondernemers en CEO’s makkelijker om af te spreken met hun personal trainer. Bekende gebruikers zijn onder anderen Louis Jonckheere, Jan Hollez en Servaas Bingé.

Wouter van Biezen

“Ondernemen is topsport geworden en ondernemers kunnen dus maar beter vriendelijk zijn voor hun lichaam. Daar speelt Peak op in”, zegt oprichter Seppe De Baerdemacker.

Bij Peak gaat het om meer dan burpees, sprints en crunches. De start-up onderzoekt ook eet- en slaappatronen, het stressniveau en ademhaling.

De aanpak is op maat van de individuele ondernemer en gebeurt op een locatie naar keuze. “Dat kan zelfs net vóór die belangrijke presentatie die de zenuwen door je lijf doet gieren”, klinkt het. Om die communicatie optimaal te laten verlopen, heeft Peak een nieuwe app ontwikkeld.

De ondernemer kiest type sessie, tijd en locatie, en kan kiezen uit de beschikbare trainers. Die zijn altijd op de hoogte van de gewoontes, schema’s en noden van de klant. “Gebruiksvriendelijk, maar ook schaalbaar”, zegt het bedrijf.

Meer info op www.peak.be

(wvb)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs