Al lopend op speeddate in De Schorre: Run For Your Love kondigt al vervolg aan

In lopersoutfit op zoek naar die match. © rr

Boom -

Run For Your Love, een nieuw loopevenement specifiek voor singles, blijkt een schot in de roos. Voor de eerste editie in De Schorre in Boom, op vrijdag 16 september, hebben 155 singles zich ingeschreven. Aan de vooravond van de ‘vuurdoop’ kondigt de organisatie al meteen aan dat er een vervolg komt.

Een combinatie van lopen en speeddaten waarbij deelnemers met elkaar worden gematcht. Dat leek Keep On Running, een gloednieuwe organisatie die groeide uit Runners’ Lab, wel een leuke formule voor een eerste evenement.

“Het aantal inschrijvingen en de reacties die we krijgen, tonen het succes van deze formule nu al aan”, glundert Koen Wilssens, CEO van Runners’ Lab en Keep On Running. “Sinds het afsluiten van de inschrijvingen ontvangen we nog dagelijks aanvragen en vragen naar meer info. De planning laat het helaas niet toe nog extra deelnemers in te passen. Maar dat er een volgende editie komt, staat al wel vast. Na een evaluatie bekijken we op welke datum we deze best kunnen plannen”, kondigt hij al meteen aan.

In De Schorre gaan 155 lopers vrijdag op zoek naar de liefde. Elke loper is gematcht aan een aantal deelnemers die ze op basis van het borstnummer kunnen ontmoeten in de ‘arena’. Met elke match afzonderlijk kunnen ze een rondje van 1,6 kilometer lopen. Als het naar meer smaakt, kunnen ze ook de ‘Loop of Love’ afleggen.

“De 155 lopers zullen samen 1.142 kilometer afleggen verspreid over 357 dates. Om dit alles vlot te laten verlopen, hebben we een tijdschema met vijf verschillende waves opgemaakt. Met een sportsbar tijdens de runs en een afsluitende receptie hopen we de liefde nog een extra duwtje in de rug te geven”, zegt de CEO.

“Hopelijk kunnen we zo bij een volgende editie de eerste ‘Run For Your Love’ koppels inzetten als ambassadeurs”, knipoogt hij.

Alle informatie is terug te vinden op Run For Your Love.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs