Aanzienlijke lijst nieuwe faillissementen

 © rr

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag 15 Kempense ondernemingen en ondernemers failliet verklaard. We beginnen het overzicht in Turnhout. Daar is na dagvaarding schoonheidsverzorging Epiliana failliet. De zaak was gevestigd in de Stationsstraat. De curator is Geert Naulaerts.

Marc Peeters

In de Lindekensstraat in Turnhout is de horecazaak vof Zizoo failliet. De boeken werden neergelegd, de curator is Ronny Ceusters. De bv Grand Bru, Rubensstraat in Turnhout was actief in de vakantiesector. Ook in dit dossier werden de boeken neergelegd. De curator is Gert Hermans.

Mario Van Orshaegen, Strateneinde in Vorselaar, tekende voor haarverzorging. De man werd gedagvaard, Steven Heylen is de curator. De cv Artistino, Markt 18 in Kasterlee was gespecialiseerd in webportalen. Na dagvaarding werd Wim Nysmans aangesteld als curator. De bv Luabay, Poederleeseweg in Lille, repareerde machines en handelde in auto’s. De onderneming werd gedagvaard. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

Dagvaarding

De bv Locomota, Kleinhoefstraat in Geel, verzorgde webhosting en gegevensverwerking. Het bankroet volgde na dagvaarding, de curator is Tom Vandecruys. Johan Coolkens, Leest in Merksplas was een dienstverlener. Ook deze man werd gedagvaard, de curator is Katty Somers.

Hans Verheyen, Pater Van Henxthovenstraat in Mol, verzorgde catering. Pieter Klingels is de curator in dit faillissement na dagvaarding. Iacob Adrian-Petru, Broekhoven in Herentals, restaureerde gebouwen. Faillissement op dagvaarding, de curator is Sofie Papen. Goele Roekaerts, Goorkenshof in Westerlo bood verpleegkundige activiteiten aan. De vrouw werd gedagvaard, An Notelteirs is curator.

Olen

Na het neerleggen van de boeken is in de Melkerijstraat in Olen de schilder bv U&I Paint failliet. Bart Mannaert treedt op als curator. Nog in Olen maar op de Industrielaan is het adviesbureau Cogema failliet op bekentenis. De curatoren zijn Paul Van Rompaey en Niels Feytons. Katty Somers is de curator van het faillissement van de bv Somers, een schrijnwerker gevestigd aan de Ambachtsweg in Rijkevorsel. De boeken waren neergelegd.

Ten slotte zijn Paul Van Rompaey en Niels Feytons de curatoren van de na dagvaarding failliet verklaarde bv J. Van Gorp, Booischotseweg in Hulshout. De onderneming tekende voor landschapsverzorging.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs