Vleugje muziek, magie en theater op koperen jubileum Harmonie Essentia

Harmonie Essentia in actie op hun wijnconcert. © FotografILS

Essen -

Harmonie Essentia bestaat 12,5 jaar en viert dat koperen jubileum met een concert en goocheltheater. Drankenhandel Van Oevelen wordt daarvoor op zaterdag 8 oktober omgetoverd tot heuse concertzaal.

Harmonie Essentia is nog een jonge muziekgroep met zestig houtblazers, koperblazers en percussie. Het harmonieorkest wil het publiek betoveren met haar muziek, geruggesteund door Goocheltheater Jahon.

Essentia rekent voor de betovering op Jahon. Hij is fulltime theatermaker met een passie voor goochelen. Zijn producties waren al te zien op onder meer Eén, VTM Kzoom, Bobbejaanland, Mc Donalds en Kinepolis. Hij sleepte ook al de eerste prijs op het Vlaams kampioenschap goochelen in de wacht.

Voor elke productie zoekt hij naar de juiste omkadering, kostumering en goocheltrucs en brengt hij bijzondere acts waarbij de betrokkenheid van het publiek hoog ligt. Het belooft dus een uniek conceptte worden waarin muziek, magie en theater in elkaar overvloeien.

Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Harmonie Essentia. Het Magical Concert Essentia ft. Jahon vindt plaats om 20u.  (ella)

Tickets: www.harmonie-essentia.be

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs