Nog steeds geen doorbraak: gesprekken tussen Jason Denayer en Wolverhampton verlopen moeizaam

 ©  BELGAIMAGE

Het wordt stilaan een soap. Jason Denayer (27), zonder club sinds zijn vertrek bij Lyon deze zomer, heeft nog altijd geen nieuwe werkgever gevonden. De verdediger staat nog steeds in contact met Wolverhampton, maar die onderhandelingen verlopen moeizaam, vooral door de houding van Denayer.

pjc

Het is een terugkerend fenomeen deze mercato: hoe goed het voorstel ook is, het is nooit goed genoeg voor Denayer. Ofwel wil hij meer geld, ofwel een beter sportief project, ofwel meer avontuur, maar zelfs als alle voorwaarden ingevuld zijn, blaast de speler op het einde alles af. Het valt nu af te wachten of het met Wolverhampton, dat dringend op zoek is naar defensieve versterkingen, wel tot een akkoord kan komen.

Bondscoach Roberto Martinez duimt alvast mee: vrijdag geeft hij zijn selectie vrij voor de Nations League-wedstrijden tegen Wales en Nederland. Het zou evenwel verbazen mocht Denayer erbij zijn. Ook richting het WK wordt het stilaan nipt: de Brusselaar heeft helemaal geen wedstrijdritme. De klok tikt.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Jason Denayer

Video

Keuze van de redactie