Met The Wolf Banes en Red Zebra stoomt zaal Rex zich opnieuw klaar voor Rock ’n Rex indoor

Frontzanger Fleddy Melculy op outdoor-editie 2021. © Rex

Essen -

Fans van het betere gitaarwerk zitten zaterdag 10 september goed voor Rock ’n Rex in zaal Rex. Organisatoren Bruno De Poorter en Jan Mens strikten onder meer The Wolf Banes en finalist ENO van Humo’s Rock Rally.

Rock ’n Rex mag intussen een vaste waarde zijn in Essen. Na de turbulente coronaperiode keren Bruno De Poorter en Jan Mens terug naar zaal Rex voor een nieuwe editie. “Vorig jaar trokken we naar buiten omwille van corona. Die outdoor-editie knalde onder meer met Fleddy Melculy en Black Leather Jacket die het podium onveilig maakten.”

“We merkten dat iedereen toen nood had aan een ongedwongen sfeer. Barking Bruce warmde met de gekende covers het publiek op voor een subliem optreden van Fleddy Melculy. Iedereen genoot van de kans om weer vrij naar een festival te gaan.”, verduidelijkt Jan.

Fleddy Melculy gaf vorig jaar een subliem optreden op Rock ’n Rex. © Rex

 “Met onze nieuwe editie keren we terug naar de zaal van café Rex”, vult Bruno aan. “We mikken op een mix van aanstormend talent en gevestigde waarden met stevig rockgehalte. ENO , finalist van de Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally, opent het festival, gevolgd door het jonge geweld van Cuts & Bruises. Daarna zijn de rockers van The Wolf Banes en Red Zebra aan de beurt. Naar goede gewoonte sluit Barking Bruce het festival weer af.”

Nieuw dit jaar is dat je tussen de optredens door ook een hapje ken eten. Rock ’n Rex start vanaf 17u, op 10 september in de zaal van café Rex in Spoorwegstraat 11. Een ticket kost 20 euro in voorverkoop, 25 euro aan de kassa. (ella)

https://rockn-rex.be

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs