Tomorrowland opent permanent restaurant op De Schorre: voor iedereen toegankelijk, behalve op festivaldagen

De liefde gaat door de oren én de maag bij Tomorrowland. Het bedrijf achter het dancefestival gaat permanent een restaurant openen op De Schorre in Boom, nadat het met Mesa al een eigen zaak had in centrum Antwerpen.

Omdat de huidige brasserie en speeltuin op recreatiedomein De Schorre verouderd zijn, ging de provincie Antwerpen op zoek naar vernieuwing. WEAREONE.world, het bedrijf achter Tomorrowland, stelde zich kandidaat en kreeg goedkeuring voor het project. Naast een restaurant zal Tomorrowland ook publieke toiletten bouwen. Beiden worden tijdens het festival exclusief door de bezoekers gebruikt, maar zijn de rest van het jaar voor iedereen toegankelijk.

(lees verder onder de foto)

Tomorrowland palmde deze zomer drie weekends De Schorre in. Nu gaat het festival ook permanent een restaurant uitbaten op het op domein. ©  Joris Herregods

LEES OOK. Wij proefden de meest exclusieve maaltijd van Tomorrowland: voor 495 euro krijg je geen bestek of menukaart, wel decadentie ten top (+)

Aan de ontwerpen wordt nog gewerkt, maar de organisatie mikt op meer dan enkel festivalsfeer. Ook gezinnen kunnen er dus aan tafel schuiven, zonder dancemuziek. Een sprong in het onbekende is het niet voor Tomorrowland: in Antwerpen baat het ook al Mesa uit. Daar staan de zogenaamde ‘tastes of the world’ centraal, zeg maar de typische Tomorrowland-keuken die overal ter wereld haar inspiratie haalt. Of dat ook in de nieuwe zaak zo zal zijn, is nog niet zeker.

De afbraak van de oude brasserie start in oktober. Wanneer Tomorrowland met haar bouwwerken begint, ligt nog niet vast.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer