Standard-middenvelder Nicolas Raskin wijst Club Brugge af en hoopt op transfer naar Rangers

 ©  BELGA

Nicolas Raskin verhuist niet naar Club Brugge. De middenvelder van Standard wees deze namiddag een voorstel van de landskampioen af en heeft zijn hoop gezet op een transfer naar het Schotse Rangers.

thst, dvd

In de zoektocht naar een nieuwe nummer acht had Club Brugge eind vorig seizoen al een eerste verkennende gesprek met Raskin. Er lag een voorstel op tafel, maar het antwoord van de Belgische belofte-international liet op zich wachten. Club verwachtte een definitief antwoord van Raskin voor de start van de loting voor de Champions League en kreeg dat ook. Raskin liet de Bruggelingen telefonisch weten dat hij bedankt voor hun interesse en dat hij zich eerder richt op het buitenland.

Volgens Schotse bronnen staat de middenvelder ook nadrukkelijk op de radar van Glasgow Rangers. Een avontuur dat Raskin wel ziet zitten, zeker nadat de Rangers zich woensdagavond plaatsten voor de groepsfase van de Champions League. Standard heeft een prijskaartje van 5,5 miljoen euro geplakt op Raskin, die nog één jaar onder contract ligt in Luik.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Nicolas Raskin

Video

Keuze van de redactie