De Schorre is vanaf zaterdag weer toegankelijk: “Foodtruck neemt plaats in van brasserie”

Deze leuke foodtruck komt in De Schorre te staan. © Facebook De Schorre

Boom -

Nu de Tomorrowland-karavaan bijna volledig vertrokken is, kan De Schorre zijn deuren heropenen. Vanaf zaterdag 13 augustus is het provinciaal domein opnieuw publiek toegankelijk.

Je kan weer gaan wandelen, fietsen/mountainbiken, vissen, minigolf spelen, peddelen met de waterfietsen, verkoeling zoeken in het Trollenbos of het barrevoetpad trotseren. Avonturentoren Intense heropent op 15 augustus de deuren.

Voor de brasserie, die definitief gesloten is doordat het gebouw wordt afgebroken, is een alternatief uitgewerkt. Er wordt gezorgd voor een leuke foodtruck op het theatereiland die bij mooi weer geopend is op woensdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 18u. Er zijn dranken, snacks en ijsjes verkrijgbaar. Openbare toiletten zijn er op wandelafstand.

De naastgelegen speeltuin blijft tot 31 augustus toegankelijk. Vanaf 1 september gaat ook deze definitief dicht en wordt de zone afgesloten voor afbraak. Op termijn komen er een nieuwe brasserie en speeltuin.

Om te verpozen, kan je ook altijd terecht in wielercafé De Musette aan de overkant van De Schorre dat telkens van donderdag tot en met zondag open is. Alle info vind je terug op de website van De Schorre.(bar)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs