Lotte Stevens eert grote madammen op kiosk Kobie On Tour in Horendonk: Petticoat geveld door corona

Lotte Stevens vervangt Petticoat op Kobie On Tour. © Gemeente Essen

Essen -

De Kobiekaravaan strijkt op donderdag 11 augustus voor een laatste keer neer in een Essense wijk. Dit keer staat de kiosk opgesteld op het Chiroplein in Horendonk. Na Pink Cadillac brengt Lotte Stevens een intiem muziekprogramma.

Kobie On Tour is genoodzaakt om het programma van donderdag in Horendonk aan te passen. De band Petticoat die normaal na de flinke opwarmer met nummers van de jaren vijftig en zestig door Pink Cadillac het podium zou bestijgen, moet verstek laten gaan door corona.

De organisatie vond Lotte Stevens als waardige vervangster van Petticoat. Zij is ook bekend als actrice in onder meer ‘Hoodie’ en als vervangster van Free Souffriau als Mega Mindy. Ze brengt een akoestische versie van ‘grote madammen’ waarmee ze al in verschillende culturele centra optrad.

Samen met pianist Pol Van Fleteren en gitarist Michael Asnot brengt ze een ode aan de grote madammen uit haar leven en het collectief geheugen. Vertedering en knallende nummers wisselen elkaar af op deze intieme muziekvoorstelling.

(ella)

Chiro Klavertje 4, Over d’Aa 182, Horendonk, ticket 8 euro, neem je eigen stoel en drankje mee

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus