Op zoek naar de letters van Ubuntu

De eerste winnaar Floor Monsecour (midden) wordt gefeliciteerd door Maxime Van Dyck en Linde Peeters van de organisatie. © rr

Boom -

Om het Ubuntu Festival, op 10 en 11 september in het park van Boom, te promoten, zetten de organisatoren net als vorig jaar een leuke wedstrijd op poten. Nog de twee komende vrijdagen gaan ze live op Facebook. Er zijn vip-pakketten te winnen.

Vorig jaar organiseerde Ubuntu een eigen versie van ‘De Stoel’, deze keer moet je op zoek naar de levensgrote Ubuntu-letters die ergens op een locatie in Boom worden opgesteld. Op vrijdag vanaf 19u gaat de organisatie op die locatie live op Facebook en kan de zoektocht starten.

Afgelopen vrijdag werd de eerste live op poten gezet. De letters stonden opgesteld in het speelbos in het park van Boom. Floor Monsecour was er als de kippen bij en kreeg het eerste vip-pakket voor vier personen. Na zes minuten en dertig seconden arriveerde ze als eerste op de plek.

“De recordtijd heb ik niet kunnen verbreken, want vorig jaar was er iemand die de plek al na dertig seconden had gevonden, maar dat is helemaal niet erg, ik ben superblij”, glundert de winnares. “Mijn vriend gaat al zeker mee, over de andere twee tickets ga ik eens goed nadenken”, lacht ze.

De zoektocht vindt nog twee keer plaats, op de vrijdagen 12 en 19 augustus, live via de Facebookpagina van Ubuntu Festival.(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs