Kanye doet het weer: Kim Kardashian kwaad na bedenkelijke Instagram-post over recente relatiebreuk met Pete Davidson

 ©  Shutterstock

Realityster Kim Kardashian en comedian Pete Davidson zijn na een relatie van negen maanden uit elkaar gegaan. Tot groot jolijt van Kims andere ex, Kanye West. De rapper teerde op het nieuws en maakte een valse krantenkop waarin hij de 28-jarige Skete doodverklaart. Dat dan weer tot groot ongenoegen van Kardashian …

Hanne Vandenweghe

Kanye West, zeven jaar lang de man van Kim Kardashian en vader van haar vier kinderen, kon Kims relatie met Pete Davidson moeilijk verkroppen. Hij gaf zijn aartsrivaal algauw de denigrerende bijnaam Skete mee. Dat rijmt op zijn echte naam, maar is een samentrekking van de woorden sket (wat volgens de urban dictionary ‘slet’ betekent) en Pete. Dat hij de man haat, blijkt ook uit zijn videoclip Eazy. Daarin wordt een kleien versie van Pete levend begraven.

 ©  Screenshot

Nu de relatie tussen Kim Kardashian en haar dertien jaar jongere vlam op de klippen is gelopen, wrijft Ye zich in de handen. Afgelopen maandag vierde hij het nieuws online met een post van een gefotoshopte voorpagina van The New York times. Die was voorzien van een valse krantenkop waarin Skete op 28-jarige leeftijd wordt doodverklaard.

LEES OOK:

  Still uit de videoclip van Eazy

Volgens bronnen dicht bij Kim Kardashian was de ster ziedend dat Kanye zo’n post deelde op zijn Instagram-pagina en eiste ze dat hij het bericht met hoog cyberpest-gehalte weer offline haalde. Althans, dat schrijven buitenlandse media. Intussen is de ‘krantenkop’ niet meer te bespeuren en is Kanye’s Instagram weer volledig leeg.

 ©  Instagram

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Meer over Kanye West

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie