Julie Vermeire en Jonatan Medart op de vlucht in ‘Klopjacht celebs’ voor GoPlay

 ©  Goplay

Op het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ is het nog wachten tot dit najaar. Maar in afwachting daarvan heeft Play4 wel ‘Klopjacht celebs’ in de aanbieding op het online platform GoPlay. De jacht is geopend op duo’s Julie Vermeire (24) en haar vriend Laurins Dursin (27) en influencers Jonatan Medart (21) en Elodie Gabias (24). 

Eva De Poorter

50 uur uit de handen blijven van de speurders, en vervolgens het extractiepunt bereiken. Dat is het doel van Julie Vermeire en Laurins Dursin, en Jonatan Medart en Elodie Gabias. Om dat punt te bereiken krijgen de duo’s – het ene is al wat beter voorbereid dan het andere – tips. Het opsporingsteam onder leiding van Danny Kampers gaat net zoals in de reguliere reeks aan de slag om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken. Daarvoor zetten ze alle mogelijke middelen in om ze op het spoor te komen. Dat gaat van telefoongesprekken aftappen tot uitpluizen van sociale media en camerabeelden. Hoe dat eraan toe gaat is vanaf 9 augustus te zien in vier afleveringen die elke dag om 12 uur op GoPlay.be spelen.

Elodie Gabias en Jonatan Medart ©  Goplay

Laurins Dursin en Julie Vermeire ©  Goplay

Als ex-winnares van Dancing with the stars is Julie Vermeire al bekend bij het Play-publiek. Laurins Dursin is haar vriend en speelt mee in De redders. Jonatan Medart is bekend als Tiktokker, maar zette zijn eerste televisiestappen in Dancing with the stars eind vorig jaar, begin dit jaar. Elodie Gabias is ook heel populair op sociale media. Daar steekt zij onder meer de draak met de perfectie die online vaak overheerst. In 2020 kon je haar ook al even spotten in het datingprogramma First dates op Eén.

LEES OOK. ‘Klopjacht’ opent kliklijn om kandidaten op te sporen: heel Vlaanderen jaagt mee, en dat kan je geld opleveren

LEES OOK. Na ‘Dancing with the stars’ is Jonatan Medart opnieuw op tv te zien: “Hopelijk raken de mensen mijn kop niet beu”

Intussen zitten de opnames van het tweede seizoen van de reguliere Klopjacht er al op. Die zijn in mei begonnen. Vijftien Vlamingen gingen op de vlucht. Ook de man in de straat kreeg dit keer een opdracht. Wie de verdachten zag lopen, kon hen via een kliklijn verlinken aan de speurders. Als de gouden tip naar de vluchters leidde, maakte de klikker kans op 500 euro. De kandidaten zelf doen vooral mee voor de eer, want aan het programma is voorts geen prijs verbonden. Die is er ook niet voor de celebs.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Play4

Video

Keuze van de redactie