Wegdek A11 hersteld in beide richtingen

©  credit

Brugge/Knokke-Heist -

Het wegdek van de A11 en nabijgelegen wegen wordt van 8 tot 12 augustus én de week nadien plaatselijk hersteld. Dat gebeurt zowel in Brugge als in Knokke-Heist, met beperkte hinder tot gevolg.

Junior Verbeeke

In opdracht van het consortium Via Brugge herstelt een aannemer de verharding op de A11 en nabijgelegen wegen. Dat gebeurt van 8 tot 12 augustus en op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus, in Brugge en in Knokke-Heist. De hinder blijft beperkt.

Het gaat om preventieve herstellingen en vervangingen: de A11 is een drukke verbinding tussen Knokke-Heist en Brugge. De werkzaamheden situeren zich vooral op de meest belastende delen. Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus wordt er op drie plaatsen in de buurt van de A11 gewerkt maar doorgaand verkeer blijft mogelijk. De werkzaamheden vinden ’s nachts plaats.

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 augustus wordt er gewerkt op de A11 richting Blankenberge. In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 augustus wordt het wegdek van de A11 richting Brugge aangepakt. In die week wordt één rijstrook ingenomen maar kan het verkeer zich nog over een andere rijstrook verplaatsen.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs