Kobe Ilsen en Viktor Verhulst komen feestje bouwen op gratis festival in Merelbeke

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst tijdens de Gentse Feesten ©  fvv

Merelbeke -

Het Kerkplein is dit weekend het decor van de derde editie van Merelbeke Feest. Op zaterdag komen dj’s Kobe Ilsen en Viktor Verhulst een stevige feestje bouwen. Zondag is het vooral tijd om te genieten met familie en vrienden van een aperitiefje en heel wat animatie voor de allerjongsten.

Simon Dekaezemaker

Na de geslaagde edities in 2016 en 2019 is Merelbeke Feest dit weekend terug op het Kerkplein. Gratis giet je twee dagen van een mini-festival met live coverbands en DJ’s voor de afterparty. Op zondag wordt het plein omgetoverd tot één groot animatiedorp voor kinderen met terras.

Op zaterdagavond gaan de feesten al om 18 uur van start. Het Vlaamse lied staat centraal met tal van optredens van lokale en nationale coverbands en artiesten. Bezoekers kunnen meebrullen met bekende hits en meezingers. Eén grote openlucht party met voor elk wat wils.

Tinne Oltmans en Viktor Verhulst

Eerst staat de huisband van de Cooke & Verhulst Show: The Play Boys & guest(s) op het podium. Zij brengen versterking met zich mee: Tinne Oltmans van de serie Lisa en Barbara Dex. Daarna volgt de hoofdact: een swingende dj-set van Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Dansen en meezingen maar!

Na een avond dansen staan op zondag gezelligheid, familie en vrienden centraal. Vanaf ‘s middags gaat de aperitief op het plein van start. Daarna opent het kinderdorp met springkastelen, ballenbad en grime. Terwijl de jongsten zich uitleven kunnen de ouders met vrienden op een terrasje zitten.

INFO. Op facebook of via de website www.merelbekefeest.be

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst tijdens de Gentse Feesten ©  fvv

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs