Tomorrowland dankt buren met een bloemetje

Angèle Hendrickx is aangenaam verrast dat ze als buurtbewoner van Tomorrowland een bloemetje als dank kreeg. © jw

Boom, Rumst -

De naaste buren van het dansfestival Tomorrowland en Dreamville mochten gisteren een bloemetje in ontvangst nemen. De organisatie wil hen daarmee bedanken voor de mogelijke last die ze de voorbije weken mogelijk ondervonden.

 

De lusten voor sommigen zijn vaak ook lasten voor anderen. Dat is zeker het geval voor de buren van het dansfestival Tomorrowland en camping Dreamville. De organisatie is zich duidelijk bewust dat vele buren gedurende een aantal weken last ondervonden, zeker nu het festival drie weekends lang duurde.

Als appreciatie voor hun begrip contacteerden ze een bloemenverkoper om de directe buren zowel in Boom als Reet (Rumst) een bloemend plantje te bezorgen. Daarbij hing een kaartje met naast de bedanking ook de vermelding ‘Tot volgend jaar’.

De plantjes werden ook aan de voordeur afgezet. © rr

Plantjesdief op tocht

Het presentje kreeg van velen op sociale media ook woorden van lof. Naast ook enkele mindere reacties valt echter een andere melding op. Omdat niet iedereen het plantje zelf in ontvangst kon nemen, werd het aan de voordeur geplaatst. Blijkbaar had een iemand dit in de gaten en trok hij op rooftocht.

“Er rijdt een plantjesdief rond”, aldus het bericht op sociale media. “De man rijdt met een driewieler die met vlaggetjes versierd is. Er werden blijkbaar reeds videobeelden van zijn diefstallen gemaakt. Wellicht steelt hij ook de TML-vlaggen. Opletten is dus de boodschap.”  (jw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus