Kunstlaan feest met artiesten en rommelmarkt: “Meer dan een kilometer aan kramen”

Liveband Back2Back met zangeres Mo’reen die nog bij Boney M zong. © Kristof Van Rompaey

Boom -

In Boom hoef je na Tomorrowland de rest van de vakantie niet in een zwart gat te vallen. Van een heel ander kaliber, maar ook garant voor sfeer en ambiance zorgen de Kunstlaanfeesten tijdens het weekend van 15 augustus.

Ook Buurtwerking Kunstlaan kan na twee gemiste edities haar feestelijkheden dit jaar weer op poten zetten. De organisatoren doen dat met de befaamde rommelmarkt op zaterdag 13 augustus en optredens van tal van artiesten, zowel op zaterdag als de dag nadien.

De rommelmarkt strekt zich uit over de Kunstlaan, Spoorweglaan, Wetenschapstraat en Kerselaarlaan. “Sinds we deze organiseren, is het met 1.200 meter aan inschrijvingen de grootste rommelmarkt ‘ever’”, kondigt mede-organisator Johnny Verbruggen aan.

’s Avonds treedt vanaf 19.30u liveband Back2Back aan met zangeres Mo’reen die nog zong bij Boney M. Zij staan garant voor een mix van seventies, eighties en nineties pop-, rock- en soulmuziek. Er zijn ook optredens van Youri (19u) en Pino Baresi, dj Lilo (Nostalgie) zorgt voor een vloeiende overgang tussen de optredens. De toegang die avond bedraagt 5 euro.

Op zondag 14 augustus verandert de muziekstijl van richting voor Boom Schlagert met optredens van Johan Veugelers, Pascal Montelli, Sammy Moore, Jay Thompson, Tania en François Van Dijck. De avond in de feesttent in de Kunstlaan start om 18u, de toegang bedraagt 3 euro. (bar)

 

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs