Vrouw (20) wordt achteraan aangereden door vrachtwagen

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Elisabethlaan met de Gistelsesteenweg. © Jeffrey Roos

Oostende/Oudenburg/destelbergen -

Ter hoogte van de Kennedyrotonde in Oostende werd een 20-jarige vrouw uit Oudenburg zaterdagmorgen achteraan aangereden door een vrachtwagen uit Destelbergen toen ze in de remmen ging voor het oranje licht.

Jeffrey Roos

Het ongeval deed zich om 13.40 uur voor. Een 20-jarige vrouw uit Oudenburg reed met haar personenwagen in de Elisabethlaan in de richting van de rotonde toen de verkeerslichten ter hoogte van de Gistelsesteenweg plots op oranje sloegen. Daarop ging de vrouw in de remmen. Een achterliggende vrachtwagen reed de vrouw daarbij achteraan aan.

De vrachtwagen werd bestuurd door een 62-jarige man uit Destelbergen. Het voertuig van de vrouw was niet meer rijvaardig en moest getakeld worden. Het ongeval zorgde op de drukke baan voor verkeershinder. De politie moest dan ook ter plaatse komen om het verkeer in goede banen te leiden. Uiteindelijk werd het Europees aanrijdingsformulier ingevuld. Geen enkele van de bestuurders legde een positieve ademtest af en als bij wonder vielen er ook geen gewonden.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs