Feyenoord heeft nieuwe spits beet… die zelf ook per ongeluk nieuwe speler aankondigt

 ©  ISOPIX

Feyenoord is in zoektocht naar een opvolger van Cyriel Dessers uitgekomen bij de Mexicaan Santiago Gimenez. De spits moet in de Kuip voor de doelpunten gaan zorgen. Opvallend: de Mexicaan deelde op zijn sociale media een foto van hem met Jacob Rasmussen. Nog een nieuwe speler, alleen was die op dat moment nog niet officieel voorgesteld.

Jens Jacobs

Feyenoord heeft lang gezocht naar een nieuwe spits, maar heeft zijn aanvalsleider te pakken. De Mexicaan Santiago Gimenez komt over van Cruz Azul, een topclub in zijn thuisland.

De spits was alvast dolgelukkig met zijn transfer. ”Het is een droom voor mij om voor zo’n grote club te mogen spelen. Ik heb heel bewust voor deze stap gekozen en ben iedereen dankbaar voor het warme welkom. Ik geloof dat we hier samen naar iets heel moois toe kunnen werken en mooie successen kunnen beleven.”

Gimenez was zo gelukkig dat hij elk moment deelde op zijn sociale media. Zo zette hij een foto online van hem en Jacob Rasmussen. Niets opvallends zou je denken, zij het dat de verdediger nog niet officieel was voorgesteld bij Feyenoord.

Gimenez kon er wel mee lachen toen er hem iets over werd gevraagd. “Dat is mijn nieuwe rol”, lachte de spits. “Daarvoor ben ik ook aangetrokken door de club. Ik ga mijn best doen om al de nieuwe spelers zo goed mogelijk aan te kondigen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Feyenoord

Video

Keuze van de redactie