PODCAST TOUR. Tiesj Benoot: “Vingegaard zei in mei al: ik kan Pogacar kloppen” (En win een gesigneerde groene trui van Wout van Aert!)

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Tadej Pogacar boog op Hautacam deemoedig het hoofd en het was verrassend genoeg Wout van Buitenaerts die hem de coup de grâce gaf. “Eigenlijk had Wout de rit kunnen winnen, maar we kozen een andere strategie”, aldus ploegleider Grischa Niermann.

Michaël Van Damme

Win de groene trui van Wout van Aert!

Alles wat goed is, komt in drie. Dus ook onze giveaways. Onze sponsor Skoda geeft voor de derde en laatste keer een set groene truien weg. Eentje daarvan is een reguliere, de andere is gesigneerd door de huidige groene trui: Wout van Aert. Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans!

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Podcast De Koers is van ons

Video

Keuze van de redactie