76-jarige Antwerpenaar krijgt klappen van jonge geweldenaar in Beerse

 © RR

Beerse, Malle -

De politie heeft maandag een 19-jarige verdachte van een zware vechtpartij in Beerse gearresteerd. Tijdens zijn verhoor gaf hij toe dat hij zondag een 76-jarige omstaander zware klappen had verkocht.

De zeventiger uit Antwerpen wilde zondagmiddag op de parking van een buurtwinkel in de Schransdriesstraat tussenbeide komen toen hij toevallig getuige was van een hoogoplopende ruzie tussen een jong koppeltje. De 19-jarige ruziemaker uit Malle keerde zich tegen de omstaander en sloeg hem verschillende keren met zijn vuist in het gezicht. Het slachtoffer had verzorging in het ziekenhuis nodig, de jonge geweldenaar sloeg op de vlucht.

Maar de politie kon de verdachte snel identificeren en hem maandag oppakken. “Na de bekentenis is het onderzoek naar deze feiten afgerond en wordt het toegevoegd aan een ander dossier tegen de man rond de handel in verdovende middelen. De verdachte moet zich voor beide dossiers in oktober voor de correctionele rechtbank verantwoorden”, klinkt het bij de politie regio Turnhout. (ho)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs