Vrouw die tijdens Wimbledon-finale volgens Kyrgios “700 drankjes op had” komt met eigen verhaal: “Ik had er slechts twee op, maar ging misschien iets te ver”

 ©  EPA-EFE

Wie gedacht had dat Nick Kyrgios zich zondag in de finale van Wimbedon wel zou weten te gedragen, kwam achteraf bedrogen uit. De verliezende finalist klaagde en jammerde alsof het een lieve lust was, en daarbij werd ook de referee en het publiek niet gespaard.

Maarten Vanhoof

Nadat een toeschouwster volgens Kygrios te luidruchtig was, ging hij in discussie met de scheidsrechter. “Zij ziet eruit alsof ze al 700 drankjes opheeft. Ze is ladderzat en praat tegen mij tijdens het spel.” Nadien gaf de umpire de Australiër ook gelijk en liet hij de vrouw buiten zetten. (Lees verder onder de video)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar nu komt de geviseerde vrouw, een 32-jarige advocate, met haar eigen verhaal. In de Britse media vertelt ze dat ze Kygrios enkel wilde aanmoedigen. “Ik wilde hem mijn steun geven, maar misschien ging ik iets te ver. Ik had enkel goeie bedoelingen. Ik had slechts twee drankjes op, maar ik kreeg last van de warmte. Het spijt me echt.”

Na een kwartier mocht de vrouw uiteindelijk weer plaatsnemen in de tribune. Daar zag ze hoe Kyrgios zijn klaagzang verderzette en hoe Novak Djokovic uiteindelijk naar zijn zevende Wimbledon-titel doorstoomde.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer