PODCAST TOUR. De tweede rustdag: “Ineos heeft een voetbalprobleem: Als je moet zeggen dat je een sterk middenveld hebt, dan schort er iets aan je aanval”

Geraint Thomas: spits of een van de vele middenvelders bij de Grenadiers? 

Niet alleen de koers, ook de Tour is van ons. Michaël Van Damme trekt gewapend met microfoon en een stevige dosis enthousiasme naar Denemarken en Frankrijk waar hij in het spoor van het peloton de mooiste verhalen en de scherpste analyses opsnort. Elke dag. Vandaag: opnieuw rustdag, dus dat betekent analyseren en vooruitblikken met Wim Vos en Stijn Joris. En bonus: Frederik Frison deelt speciaal voor ons zijn beste wielerimitaties.

Michaël Van Damme

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Video

Meest gelezen uit de buurt