Juf Nelly zwaait na 41 jaar af in Grease-stijl

Juf Nelly geniet aan het stuur van een oldtimer cabrio van het verrassingsafscheid in Grease-stijl, met naast haar een oud-leerling verkleed als Danny uit de filmhit. 

Juf Nelly geniet aan het stuur van een oldtimer cabrio van het verrassingsafscheid in Grease-stijl, met naast haar een oud-leerling verkleed als Danny uit de filmhit. © rr

Boom -

In basisschool OLVI De Kade hebben ze donderdag kleuterjuf Nelly Van Verre (61) in stijl uitgezwaaid. Na een carrière van 41 jaar gaat ze genieten van haar welverdiend pensioen. De collega’s verrasten Nelly met een afscheid in Grease-stijl, inclusief ‘Sandy’ en ‘Danny’.

’s Ochtends vroeg kwamen de collega’s haar al verrassen met een ontbijt met bubbels bij haar thuis aan de voordeur. De verrassing werd nog groter toen een oldtimer cabrio kwam voorgereden. Daarin hadden een oud-leerling en een collega van haar plaatsgenomen, verkleed als Danny en Sandy uit Grease, de filmhit uit de jaren ‘80. Aangekomen op school werd er samen met alle kleuters uitgebreid afscheid genomen.

“Juf Nelly mag gerust een icoon worden genoemd. Vele Bomenaars en ook mensen van daarbuiten hebben hun derde kleuterklas bij haar doorgebracht. Bedankt juf, collega, vriendin”, sprak juf Klaartje namens de collega’s.

Uiteraard gaat juf Nelly de kinderen en collega’s enorm missen, al blijft ze toch nog wat bij de school betrokken. Op vraag van de directie gaat ze na de herfsvakantie op woensdag nog enkele uurtjes taalondersteuning en schrijfmotoriek geven.

(bar)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs