Wout van Aert (en zijn vrouw) wordt aandeelhouder in Heylen Vastgoed: “Een investering in de toekomst”

Vrijdag begint Wout van Aert aan zijn uitdaging om de groene trui te veroveren in de Tour én een van zijn twee kopmannen aan de eindzege te helpen. Maar tussendoor werkt de Kempenaar ook aan zijn toekomst: hij wordt samen met zijn vrouw Sarah aandeelhouder bij Heylen Vastgoed.

Vincent Van Genechten

Dat bedrijf bestaat sinds 2005 en is uitgegroeid tot een sterke speler in de vastgoedmarkt, met een duidelijke marktpositie in de Provincie Antwerpen en daarbuiten. Het investeert ook in de sport, waaronder in voetbalclub Antwerp. Van Aert zal samen met zijn echtgenote met een minderheidsaandeel investeren in Heylen Vastgoed.

“De visie en ambitie van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven zijn voor ons als langer gekend”, aldus Van Aert in een persbericht. “De raakvlakken tussen topsport en ondernemen zijn zeer kenmerkend. Die connectie met het ondernemerschap binnen Heylen Vastgoed geeft ons het vertrouwen om de krachten te bundelen. Het sterke team rondom Cedric en Johan en het verder uitbouwen van een netwerk over gans Vlaanderen is voor ons een opportuniteit om te investeren in een innovatief en groeiend bedrijf met passende visies.”


 

 ©  BELGA

“De ervaringen die we zelf doorheen de jaren hebben met Heylen Vastgoed zorgen voor een vertrouwd gevoel om deze uitdaging samen aan te gaan”, aldus Sarah De Bie, die tijdens de Tour een column zal hebben bij Het Nieuwsblad.

“Voor ons is sportsponsoring niet enkel een geldkwestie maar ook een manier om iets terug te geven aan de maatschappij. Sport zorgt voor verbinding tussen mensen”, stelt Johan Heylen.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Wout van Aert

Video

Keuze van de redactie