Ondernemingsrechtbank spreekt 19 falingen uit


 

 © rr

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag 19 faillissementen uitgesproken. Diverse sectoren worden getroffen. Ook de kleinhandel ontsnapt niet. Zo is in de Zandstraat in Herentals de kledingzaak Boeze bankroet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curatoren zijn Ludwig Peeters en Bart Mannaert.

Marc Peeters

Nog in Herentals maar in de Diamantstraat valt het doek over de groothandel in kunststoffen bv Jensen Plast. De onderneming werd gedagvaard. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen. In de Atealaan in Herentals werd de cv Quest One gedagvaard. Deze onderneming verhuurde motorvoertuigen. De curatoren zijn opnieuw Benijts, Somers en Verhaegen. Kim Laterre, Grote Markt in Herentals, was vennoot zaakvoerder van de eerder failliet verklaarde cfv Equi Canes. De boeken werd neergelegd. De curatoren zijn Paul Van Rompaey en Niels Feytons.

De bv Baelly-Trans, Gommers in Oud-Turnhout, verzorgde goederenvervoer over de weg. Ook zaakvoerder Ryan Baelemans legde de boeken neer. Rudi Van Gompel en Tom Robeyns treden op als curatoren. In de Kameinestraat in Geel valt het doek over de vof Vintage Butter Buiscuits, een kleinhandel in brood- en banketbakkerswerk. De zaak is failliet na dagvaarding. Hetzelfde geldt voor de zaakvoerder Pierre Claus. Beide dossiers zijn in handen van curator Tom Vandecruys.

Het bedrijvencentrum aan Rauwelkoven in Geel wordt geconfronteerd met de faling na dagvaarding van de bv Bouwhouse. De onderneming was gespecialiseerd in metalen constructiewerken. De curator is Senne Draulans. In de Kleinhoefstraat, opnieuw in Geel, is het zakelijke dienstverleningskantoor bv Target bankroet na dagvaarding. Senne Draulans is curator.

Na het neerleggen van de boeken is ook aannemer Wesley Mertens, Meir in Laakdal failliet. Jo Van Cauwenbergh en Michiel Roets zijn de curatoren. Sonja Minnen, Bert Leysenstraat in Balen werkte als telefoonconsulent. Na het neerleggen van de boeken is Eef Stessens de curator.

Aan de Amsterdamstraat in Meer (Hoogstraten) is de bv Swikker Storage, een opslagbedrijf bankroet na dagvaarding. De curator is Mark Bruurs. De bv Akafka, zonder gekende activiteit, was gevestigd aan Hagelweg in Meerhout. Pieter Klingels is de curator is dit faillissement na dagvaarding. De bv Lillefant, Brulens in Lille, was een detailhandel in kledingstoffen. De boeken werden neergelegd. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

De ondernemingsrechtbank in Turnhout sprak na het neerleggen van de boeken ook het faillissement uit van de bloemenzaak van Ramin Hassani aan de Antwerpsesteenweg in Malle, ook de zaakvoerder is failliet. Wim Nysmans treedt op als curator. Ook dakwerker Nico Byloos uit Antwerpen en Franky Duschek uit Rumst, vennoot zaakvoerder van de cv Filtrans ,zijn in Turnhout failliet verklaard. (mph)

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs