Feest in ’t Dorp strikt Johan Verminnen

In 2021 werd er volop gefeest aan het Hof d’Intere in Wechelderzande. 

In 2021 werd er volop gefeest aan het Hof d’Intere in Wechelderzande. © Bart Van den Langenbergh

Lille

De inwoners van de gemeente Lille kunnen zich weer opmaken voor een nieuwe editie van het tweeluik Feest in ’t Dorp in de zomervakantie. Op zondag 10 juli staat Johan Verminnen op het podium in Lille.

“Vorig jaar vierden we feest in Wechelderzande en Poederlee, dit jaar zijn Lille en Poederlee aan de beurt”, luidt het bij het lokaal bestuur van Lille. “Op het programma: sfeer, muziek en animatie voor jong en oud. Onze verenigingen en ondernemers zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes.” Het eerste luik van Feest in ’t Dorp vindt op zondag 10 juli plaats op het Kerkplein in Lille. Daar start om 14u een kindernamiddag waarna om 16u Lilse artiesten op het podium staan. Het gaat om Jaimy, Torsten, Ive Rénaarts en Nadine. Niemand minder dan Johan Verminnen sluit Feest in ’t Dorp om 20u af. Enkele van zijn bekende nummers zijn Laat me nu toch niet alleen en Rue des Bouchers.

Voor het tweede luik van Feest in ’t Dorp kunnen de Lillenaren op zondag 14 augustus afzakken naar de Molenvelden in Gierle voor een familienamiddag met De Planken gevolgd door optredens van The Attic en De Bonanza’s om 20u. Voor beide evenementen is de toegang gratis en er hoeft ook niet op voorhand worden ingeschreven.(bvdl)

Zanger Johan Verminnen komt op zondag 10 juli naar het Kerkplein in Lille.

Zanger Johan Verminnen komt op zondag 10 juli naar het Kerkplein in Lille. © BELGAIMAGE

  

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Vastgoed

Jobs in de regio

Bekijk alle jobs