Johnny Depp-fans eisen excuses van Disney nadat zijn gezicht gebruikt werd in lichtshow

 

 ©  Imagenet

Fans van de Amerikaanse acteur Johnny Depp eisen excuses van Disney nadat het gezicht van de acteur gebruikt werd tijdens een Pirates of the Caribbean-lichtshow in Parijs.

Bron: Newsweek

Depp was jarenlang het gezicht van de Pirates of the Caribbean-filmreeks, maar toen het opiniestuk van zijn voormalige echtgenote Amber Heard in de Washington Post verscheen, liet Disney hem vallen. Heard zei daarin dat ze het slachtoffer was van huiselijk geweld. Die uitspraak leidde uiteindelijk tot een zes weken durende proces tussen het voormalige acteurskoppel.

Tijdens dat proces verklaarde Depp dat hij zich “verraden” voelde door Disney. De acteur zei ook dat hij nooit meer in de rol van ‘Captain Jack Sparrow’ zou kruipen. “Ik heb veel van mezelf toegevoegd, veel van mijn eigen herschrijving, de dialogen, de scènes, de grappen, ik begreep niet helemaal hoe na die lange relatie en nogal een succesvolle relatie met Disney dat... plotseling ik schuldig was tot mijn onschuld bewezen was,” zei Depp.

De jury oordeelde uiteindelijk in het voordeel van Depp, waardoor Heard nu dat miljoenen moet betalen aan de acteur.

LEES OOK. Johnny Depp krijgt gelijk: jury kent acteur 15 miljoen dollar toe, Amber Heard moet vrede nemen met 2 miljoen in tegenclaim

Omdat Depp de rechtszaak won, zijn fans nu boos op Disney. Afgelopen weekend werd Depp - in de rol van Sparrow - getoond tijdens de lichtshow in het park in Parijs. En dat kan niet zomaar, vinden de fans. Ze plaatsen beelden van de lichtshow op sociale media en eisen excuses van Disney.

Het is wel nog niet duidelijk of de beelden van Depp recent werden toegevoegd aan de show.

LEES OOK. Ook hij komt hier niet ongeschonden uit: hoe moet het nu verder met de carrières van Johnny Depp en Amber Heard?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Johnny Depp

Video

Keuze van de redactie