Miley Cyrus, Queen en Gene Simmons voegen zich bij Foo Fighters voor herdenkingsconcerten Taylor Hawkins

De crème de la crème van de muziekindustrie zal aanwezig zijn op de herdenkingsconcerten voor overleden Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins. ©  Amy Harris/Invision/AP

Met twee bijzondere concerten in Londen en Los Angeles willen de heren van Foo Fighters een laatste eer bewijzen aan hun in maart overleden drummer Taylor Hawkins. Daarvoor kan de band rekenen op goed gezelschap. Muzikanten van KISS, Queen, Rush en Queens Of The Stone Age zullen hen op het podium vergezellen.

Wout Desmytere

De line-up oogt lang en indrukwekkend, maar is niet voor beide concerten hetzelfde. In het Londense Wembley Stadium zullen op 3 september onder andere Liam Gallagher, Brian May en Roger Taylor, Stewart Copeland van The Police en stand-upcomedian Dave Chappelle aanwezig zijn. Ook Chevy Metal, een coverband waar Hawkins in speelde, tekent present.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De meeste van die namen zullen op 27 september ook hun opwachting maken in het KIA Forum in Los Angeles. De gastenlijst wordt echter aangevuld met Miley Cyrus, Alanis Morissette en KISS-frontman Gene Simmons. En dan te bedenken dat ze nog niet compleet is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over Foo Fighters

Video

Keuze van de redactie