Finaliste ‘Mijn pop-uprestaurant’ in het huwelijksbootje gestapt

Miette Dierckx, enkele jaren geleden tweede in ‘Mijn pop-uprestaurant’, is in het huwelijksbootje gestapt. 

Miette Dierckx, enkele jaren geleden tweede in ‘Mijn pop-uprestaurant’, is in het huwelijksbootje gestapt. ©  Boumediene Belbachir

Miette Dierckx (28), die enkele jaren geleden nog tweede werd in het VTM-programma ‘Mijn pop-uprestaurant’, is in het huwelijksbootje gestapt. Dat maakte ze zelf bekend op Instagram, met een foto van haar en haar echtgenoot Jonas.

Wout Desmytere

“Forever yours”, klinkt het. Dierckx werd door haar echtgenoot - intussen twee jaar geleden - ten huwelijk gevraagd op vakantie in Californië.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In 2016 schopten Dierckx en haar culinaire kompaan (en ex-vriend) Willem Vankrunkelsven het tot in de finale van Mijn pop-uprestaurant, toen aan zijn derde seizoen toe. Het duo runde toen Jalapeño Loco in Antwerpen, waar ze taco’s allerhande serveerden. Drie jaar geleden stortten ze zich samen in een nieuw Mexicaans culinair avontuur en openden ze in Beringen de pop-upzaak Mañana Mañana.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer over VTM

Video

Keuze van de redactie