Peuter (2) bestelt per ongeluk 31 cheeseburgers

 

 ©  Shutterstock

Een moeder uit het Amerikaanse Texas heeft onlangs een zeer belangrijke les geleerd als het op technologie aankomt: er kan heel snel veel fout lopen. Want haar zoontje Barret bestelde per ongeluk maar liefst 31 cheeseburgers. “Blijkbaar weet mijn tweejarige hoe je een bestelling plaatst”, klinkt het.

Laurence TorckBron: CNN

Kelsey Golden was thuis aan het werk toen haar zoontje plots met haar telefoon wilde spelen en foto’s wilde maken. Tot dan een zeer onschuldige maandag dus. “Hij kijkt graag naar zijn eigen spiegelbeeld”, zegt ze aan CNN. Maar deze keer hield zoontje Barret het niet bij spelen met de camera. “Hij begon op het scherm te drukken en de gsm op zijn arm te laten glijden alsof het een achtbaan was.”

En dan plots ontving ze een melding dat het iets langer zou duren om haar bestelling te leveren. Vreemd, want Kelsey had helemaal niets besteld. Ze bestelt namelijk af en toe wel eens iets voor de kinderen zodat ze een lunchpakket hebben op school, maar die dag had ze hen naar school gestuurd met een zelfgemaakte lunch.

“Plots kwam er een auto aangereden, ik ging ernaartoe en zag een gigantische McDonald’s-zak met 31 cheeseburgers.” Aanvankelijk dacht ze dat de bezorger gewoon het verkeerde adres had ingetikt. “En dan drong het tot me door dat Barret met mijn gsm had zitten spelen. Ik ging dus even checken en ja, er stond een bestelling op.”

Het grote probleem was echter dat niemand van het gezin cheeseburgers lust. En dus plaatste Kelsey een bericht op Facebook: “Ik heb 31 gratis cheeseburgers van McDonald’s als iemand geïnteresseerd is. Blijkbaar weer mijn tweejarige zoon hoe je een online bestelling moet plaatsen”. De kers op de taart: Barret gaf per ongeluk ook nog eens een fooi van 25 dollar.

Aangeboden door onze partners

Meer video

Hoofdpunten

Keuze van de redactie