Kijkers geërgerd door grote fout in plot van “afgrijselijke” nieuwe Netflix-film

De trailer van ‘Senior year’ werd al meer dan 9 miljoen keer bekeken, maar de film is volgens heel wat kijkers “afgrijselijk”

De nieuwe Netflix-film ‘Senior year’ ergert veel kijkers. Niet alleen omdat het volgens velen een “afgrijselijke” film is, maar ook omdat hij een niet onbelangrijke verhaallijn totaal onbeantwoord laat.

jvhBron: The Independent

In de film ‘Senior year’ speelt Rebel Wilson een cheerleader die in een coma valt op de vooravond van haar schoolbal. Twintig jaar later wordt ze weer wakker, en keert ze terug naar school om de draad van haar leven weer op te pikken.

De film werd door critici én kijkers met de grond gelijk gemaakt. Op de website Rotten Tomatoes heeft de film een lamentabele score van 26 procent, en op sociale media worden omschrijvingen als “afgrijselijke film” niet geschuwd.

Bovendien hebben veel kijkers vragen bij een grote fout in de plot. Het personage van Wilson valt namelijk in een coma na sabotage door twee collega-cheerleaders, maar op die verhaallijn wordt nooit meer ingegaan. “Het ergste van deze film is dat niemand in de problemen raakt voor poging tot moord”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen