Pittige Twitter-ruzie tussen Oasis-ster Liam Gallagher en voormalig Liverpool captain Jamie Carragher: “Manchester City zal nooit de Champions League winnen”

De spannende ontknoping van de Premier League heeft ook bij bekende supporters van Manchester City en Liverpool flink wat emoties losgemaakt. Voormalig Liverpool-aanvoerder Jamie Carragher ging op Twitter in de clinch met Oasis-ster Liam Gallagher, fervent supporter van Manchester City. “Jullie zullen nooit de Champions League winnen en Oasis stelt niets voor in vergelijking met de Beatles”, aldus Carragher.

Michael Van Damme

Manchester City wist op de slotspeeldag een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om te buigen in een 3-2-zege waardoor het met één punt kampioen werd voor Liverpool, dat nochtans deed wat het moest doen en met 3-1 won van Wolverhampton.

Dat zorgde voor flink wat frustratie bij voormalig Liverpool-aanvoerder Jamie Carragher en die bekoelde hij op Twitter richting Liam Gallagher.

Liam Gallagher begon met Carragher te provoceren. “Wat heb je nu te zeggen Carra?”

Carragher liet het daar niet bij. “Ik zeg dat jullie nooit de Champions League zullen winnen en dat Oasis niets voorstellen in vergelijking met de Beatles. Is dat oké?”

“Hey Carra, je hebt veel praatjes voor iemand van Liverpool en je hebt te veel tijd doorgebracht met Neville. Hoe vaak hebben de Beatles Knebworth (een bekende festivalweide, red.) gevuld?”

Liam Gallagher haalde ook uit naar een ander Liverpool-icoon, die nu trainer is van de tegenstander van Manchester City, Aston Villa: “Steven Gerrard, je kan mijn kont kussen. Donder op met je slippers.”

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over Manchester City

Video

Keuze van de redactie