PVDA vat post aan tankstation voor lagere brandstofprijzen

Peter Van Oers en Naomi Michielssen van PVDA Beerse-Vosselaar vatten post aan het tankstation Van Raak op de Turnhoutseweg in Beerse. 

Peter Van Oers en Naomi Michielssen van PVDA Beerse-Vosselaar vatten post aan het tankstation Van Raak op de Turnhoutseweg in Beerse. © RR

Beerse, Vosselaar

Leden van de linkse partij PVDA Beerse-Vosselaar vatten vrijdagmiddag even post aan het tankstation Van Raak op de Turnhoutseweg in Beerse.  

Ze zamelden handtekeningen in voor hun petitie met de vraag om de prijs van benzine en diesel op maximaal 1,4 euro per liter te houden.

“Tijdens onze actie hoorden we verhalen van mensen die het steeds moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen”, legt Nick Verschueren van PVDA uit. “Er waren meerdere personen die maar net genoeg kwamen tanken om enkele dagen te kunnen gaan werken in de hoop dat tegen dan de prijzen niet nog hoger liggen. De meesten mensen waren zeer enthousiast over onze voorstellen voor het blokkeren van de prijzen en het afschaffen van de accijnzen op benzine om het leven betaalbaar te houden.” (bvdl)

Leden van PVDA Beerse-Vosselaar klagen bij Van Raak in Beerse de hoge brandstofprijzen aan. 

Leden van PVDA Beerse-Vosselaar klagen bij Van Raak in Beerse de hoge brandstofprijzen aan. © RR

  

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio