Ondernemend Beerse verwelkomt Jan Peeters

Jan Peeters van Albert Heijn geeft vrijdag een uiteenzetting op het jaarevent van Ondernemend Beerse. 

Jan Peeters van Albert Heijn geeft vrijdag een uiteenzetting op het jaarevent van Ondernemend Beerse. © RR

Beerse

Het jaarevent van Ondernemend Beerse kan na twee jaar uitstel door corona uiteindelijk doorgaan op vrijdag 20 mei in de gebouwen van Aventi in de Biezenstraat op de industriezone Beerse-Zuid.

Ondernemend Beerse organiseert vrijdagavond samen met het lokaal bestuur van Beerse en een aantal ondernemers uit de regio het jaarevent in de nieuwe gebouwen van Aventi.

Jan Peeters uit Gierle (Lille), bekend van Albert Heijn, Délidis, Kentucky Fried Chicken en van Slagerij Peeters-Govers maakt zijn opwachting als gastspreker. “In 2012 namen Jan Peeters en zijn neef Wim Peeters het familiebedrijf Peeters-Govers uit Gierle over. Eind 2014 draaiden zij een groepsomzet van 30 miljoen euro en begon hun succesvolle expansie”, schetst Katty Proost van Ondernemend Beerse. “Zo groeiden zij van drie naar dertig bedrijven, van 220 naar meer dan 1300 medewerkers. Ze realiseren momenteel een groepsomzet van meer dan 300 miljoen euro. De beperkte vrije tijd die overblijft, besteedt Jan graag aan zijn gezin, auto’s en genieten van het leven met vrienden.”

Tijdens de uiteenzetting Groeien vanuit de Kempen vertelt Jan Peeters meer over zijn levensverhaal. Meer dan 300 ondernemers en deelnemers hebben zich ingeschreven voor dit jaarevent. (bvdl)

www.ondernemend-beerse.be

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio