Worstenfeesten strikken Metejoor, Natalia en K3: “Affiche om u en jawadde tegen te zeggen”

De Grote Kleinvelokeskoers is een van de blikvangers tijdens de 52ste Worstenfeesten in Vlimmeren, net als optredens van Metejoor, Natalia en K3. 

De Grote Kleinvelokeskoers is een van de blikvangers tijdens de 52ste Worstenfeesten in Vlimmeren, net als optredens van Metejoor, Natalia en K3. © Bart Van den Langenbergh

Vlimmeren -

De affiche van de 52ste Worstenfeesten in Vlimmeren (Beerse) van eind augustus ziet er nu al veelbelovend uit. Kempenaars Metejoor en Natalia zijn gestrikt om de feesttent op de eerste avond in vuur en vlam te zetten. Kinderen kunnen de dag nadien tijdens de Worstenfeesten gratis komen genieten van een optreden van K3.

Bart Van den Langenbergh

De organisatoren van de Worstenfeesten in Vlimmeren hebben de voorbije maanden zeker niet stilgezeten. Op het programma voor het jaarlijkse dorpsfeest staan met Metejoor en Natalia enkele grootheden die zeker heel wat feestvierders naar Stad Worst gaan lokken.

“Naast de kinderkoers op zaterdag en de Grote Kleinvelokeskoers op zondag staan het hele weekend ook veel toppers op het grote podium”, vertelt Luc Dockx van de Worstenfeesten. “We zijn erin geslaagd om op vrijdag 19 augustus exclusieve concerten van twee grote Kempense toppers te boeken. Metejoor staat die avond voor de derde keer op rij op het hoofdpodium en mag al heel vroeg de feesten aftrappen. Een kast vol MIA’s en steeds bovenaan alle hitparades hebben ervoor gezorgd dat hij dit jaar de absolute topvedette in heel Vlaanderen is geworden. Wij zijn zeer vereerd dat op het Worstenfeestenpodium zijn enige live-optreden deze zomer in de Kempen mag plaatsvinden. We kunnen er een echte thuismatch van maken.”

Wie zo lang niet kan wachten, op zondag 5 juni is Metejoor al wel te zien op het podium van Grenspop in Hoogstraten.

Metejoor speelt op vrijdag 19 augustus een thuismatch in Vlimmeren. 

Metejoor speelt op vrijdag 19 augustus een thuismatch in Vlimmeren. © RR

Comeback

“Ook voor Natalia mag Vlimmeren op vrijdag 19 augustus de locatie zijn waar zij haar comeback in alle glorie kan vieren”, verklapt Luc Dockx. “De Vlaamse Queen of Pop, Soul en R&B is helemaal terug, met nog meer zin en energie dan vroeger en ook exclusief voor de Kempen op de Worstenfeesten. De groep Level Six mag vrijdag de feestnacht ingaan en de nieuwe zangeres Lisa Michels komen voorstellen. We zijn zeer blij dat het feest dit jaar weer tot 3 uur ’s nachts kan duren.”

Ook de Kempense Natalia maakt haar opwachting vrijdag tijdens de Worstenfeesten. 

Ook de Kempense Natalia maakt haar opwachting vrijdag tijdens de Worstenfeesten. © RR

Gratis naar K3

Het Worstenfeestencomité heeft ook al gedacht aan de vele kinderen die welkom zijn op het feestweekend. “Als zomergeschenk voor alle kinderen die de laatste jaren veel te veel hebben moeten missen, maken we op zaterdag 20 augustus in de namiddag het podium vrij voor Hanne, Marthe en Julia van K3. Iedereen mag om 16u helemaal gratis alle hits komen meezingen en dansen met K3”, zegt Luc Dockx. “En de kinderen die op tijd zijn, kunnen terecht in een aparte kidszone vlak voor het podium.”

De meiden van K3 maken op zaterdag 20 augustus heel wat kinderharten blij op de Worstenfeesten in Vlimmeren. 

De meiden van K3 maken op zaterdag 20 augustus heel wat kinderharten blij op de Worstenfeesten in Vlimmeren. © RR

De ticketverkoop voor de optredens van Metejoor, Natalia en Level Six is maandag gestart. Een toegangsticket voor vrijdag 19 augustus kost 22 euro.

De rest van de affiche van de Worstenfeesten moet nog verder vorm krijgen, maar volgens de organisatie zijn er nog ronkende namen op komst. “Net als vorig jaar vliegen we er op zondagavond 21 augustus al heel vroeg in, vanaf 18u”, garandeert Luc Dockx. “We hebben een affiche om u en jawadde tegen te zeggen en zullen deze binnenkort heel graag delen.”

www.worstenfeesten.be

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio