Voetbal Eindronde 2de afdeling  VV

Olsa Brakel verdiende winnaar van overbodige wedstrijd

Doelman Jasper Otte mocht een strafschop succesvol omzetten. 

Doelman Jasper Otte mocht een strafschop succesvol omzetten. ©  Geert De Rycke

De twee ploegen maakten van de overbodige wedstrijd nog een leuke pot voetbal, die de schaarse aanwezigen toch konden smaken.

Merelbeke startte aanvallend zonder echt gevaarlijk te zijn en Olsa nam al snel het spel in handen, onder impuls van een bijwijlen weergaloze Shala. Toen Nelis Shala voor de bezoekende keeper afzonderde, klaarde hij met veel bravoure de klus. Verdiende 1-0-ruststand voor de thuisploeg, die een klasse sterker leek. Na de pauze stelden de bezoekers verrassend gelijk toen Van Laere kon scoren na een knappe actie van Hilal. Olsa was niet onder de indruk en de gasten schoten zichzelf tweemaal in de voet door abominabele ingrepen. Thissen werd eerst in de rechthoek knullig van de sokken gelopen door Sari, doelman Otte zette de strafschop probleemloos om. Tien minuten later liet Lievens zich kinderlijk de bal afsnoepen door D’Hondt, die de bal onverbiddelijk tegen de touwen knalde. Beide ploegen verzoenden zich daarna met de uitslag. Ze mochten zelfs terecht fier zijn om van een wedstrijd zonder inzet toch nog een aangenaam kijkstuk te hebben gemaakt.  (pgb)

SCHEIDSRECHTER:  Tom Stevens.

DOELPUNTEN:  25’ Shala 1-0, 57’ Van Laere 1-1, 63’ Otte 2-1 (penalty), 78’ D’Hondt 3-1. 

OLSA BRAKEL: Otte, Capelleman (46’ Bogaert), Buyssens, Desmet (46’ Lepez), Thissen, Van Eerstvelde, Haesebroeck, Cordie, Shala, Ndefe (76’ Enow), Nelis (46’ D’Hondt).

KFC MERELBEKE: Maes, Verhelst, Van Den Winckel, De Schrijver (42’ Sari), Van Laere, Verheyden, De Bruyne (75 Hofman), Lievens, De Ruyver, Bultheel, Hilal (84’ Verstraete).

GELE KAARTEN:  Van Eerstvelde , De Ruyver, Cordie, Van Eerstvelde. 

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio