Raphael Holzhauser neemt afscheid van Beerschot: “Bedankt voor alles”

Na drie seizoenen zit het verhaal van Raphael Holzhauser bij Beerschot er definitief op. De Oostenrijker ligt op het Kiel nog een jaar onder contract, maar zal – net als Joren Dom – gebruik maken van de degradatieclausule in zijn contract om transfervrij te vertrekken. Op Instagram nam hij afscheid van de spelers, de medische staf en de supporters.

kofr

Het seizoen van Beerschot zit er sinds vandaag eindelijk helemaal op. De spelers aten vanochtend een laatste keer samen in het stadion en maakten hun lockers leeg. De meeste spelers vertrekken de komende dagen op vakantie. Holzhauser zal na die vakantie niet terugkeren naar het Kiel. Hij verlaat Beerschot transfervrij dankzij een degradatieclausule in zijn contract. Eerder maakte ook Joren Dom gebruik van die clausule, hij tekende voor twee seizoenen bij OH Leuven. Holzhauser heeft wel nog geen aangetekende brief naar Beerschot verstuurd waardoor hij technisch gezien nog steeds een speler van de club is. Zodra Beerschot die brief heeft ontvangen is de 29-jarige Oostenrijker transfervrij. OH Leuven heeft hem al een concreet contractvoorstel gedaan. Voorlopig blijft het afwachten of hij daarop zal ingaan.

Op zijn Instagramaccount nam Holzie afscheid van Beerschot. “98 wedstrijden, 60 goals (27 goals en 33 assists). Na drie jaar eindigt dit mooie hoofdstuk voor mij. Ik zal altijd met warme herinneringen op mijn periode bij deze speciale club terugblikken. Ik dank alle coaches, het team achter het team (de medische staf, red.), de supporters en al mijn ploegmaats. Bedankt voor alles. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Meer sportnieuws

Meer over K. Beerschot V.A.

Video

Keuze van de redactie