Ook Lionel Messi kon de ommekeer van Real Madrid tegen Manchester City in de Champions League niet geloven

 

 ©  ISOPIX

Van 0-1 naar 2-1 in de extra tijd en de beslissende 3-1 in de verlengingen. Het was een ommekeer voor de geschiedenisboeken van Real Madrid in de halve finales van de Champions League.

Vincent Van Genechten

Manchester City had de heenwedstrijd met 4-3 gewonnen en leek een kwartier voor tijd zegezeker na de 0-1 van Riyad Mahrez. Tot invaller Rodrygo twee keer scoorde, in minuut 90 en 91. In de verlengingen scoorde Karim Benzema, wie anders, al snel de 3-1. Boeken toe voor Kevin De Bruyne, vervangen in de 72ste minuut, en Manchester City.

Tijdens de wedstrijd waren Sergio Agüero en Carlos Tevez, allebei ex-spitsen van de Engelse topclub, live aan het kijken. Na de beslissende goal van Benzema kreeg die eerste, recent gestopt door hartproblemen, een bericht van niemand minder dan Lionel Messi.

“Stop met grappen maken, dit kan niet waar zijn”, stuurde de Argentijn van PSG, in de 1/8ste finales zelf uitgeschakeld door de Koninklijke.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Lionel Messi

Aangeboden door onze partners