Voetbal 1ste provinciale 

SK Munkzwalm 5 - SK Doorslaar 1

Thuisploeg eindigt in feestmodus.

Overtuigende thuiszege tegen de relatief zwakke bezoekers. De wedstrijd begon wel met een valse noot voor ‘Zwalm’, want bezoeker Agbo opende al na zes minuten de score. De thuisploeg liet dit niet aan zijn hart komen en Denijs maakte gelijk toen hij een afvallende bal knap op de slof nam. Ulens en Van De Wattijne misten nog kansen.

Na de pauze leek het of alleen nog de thuisploeg op het terrein stond. Van Der Eecken scoorde tweemaal op voorzet van Van De Wattijne en Vandriessche en Rasschaert diepten de score uit tot 5-1. Fouquet trof nog de paal.

Met deze riante zege zette Munkzwalm de kers op de taart van zijn prachtig seizoen. Doorslaar degradeert. (pgb)

SCHEIDSRECHTER: Kurt Buysse. 

DOELPUNTEN:  6’ Agbo 0-1, 18’ Denijs 1-1, 60’ en 70’ Van Der Eecken 2-1 en 3-1, 77’ Vandriessche 4-1, 81’ Rasschaert 5-1. 

SK MUNKZWALM: De Groote, De Bodt, Knipping (80’ Roskam), Malfroy (33’ Vandepontseele), Van Der Eecken, Denijs, Rassschaert, Vandriessche, Van De Wattijne, Fouquet, Ulens (70’ De Weirdt).

SK DOORSLAAR: Liessens, Polfliet, Van De Wiele, Agbo, Yadou (77’ Nassim), Erkoç, Dehaen, Nimmegeerts, Van Bastelaere, Buggenhout, Van Britsom (46’ De Keyser). 

GELE KAARTEN:  Yaddou, De Weirdt. 

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio